hiçbir apple için ürünler (5)

DOĞAL ELMA AROMASI

DOĞAL ELMA AROMASI

Elma aroması, tatlılar ve içecekler için vazgeçilmezdir. Ezilmiş meyveyi hatırlatan içecekler için çıtır ve sulu ya da pişirilmiş ve komposto olarak, elma otantikliği yansıtır.
Yerli Elma No. 10 - Çiçek Eliksirleri

Yerli Elma No. 10 - Çiçek Eliksirleri

Kabul, arındırma, uyum Dr. Bach'ın orijinal yöntemi Hasat yerlerinde bizim tarafımızdan yapılan güneş infüzyonu (Köken Fransa) Elle enerji verilmiş çözüm 15 ml amber cam şişe + cam pipet
Mango

Mango

Mango, müşterilerimizin en sevdiği meyvelerden biridir; tazeliği ve sulu tadı onu olağanüstü bir meyve yapar. Kent ve Keitt çeşitleri mevcuttur.
Tarif No. 809 - Çilek, muz, elma - Çocuklar için infüzyon

Tarif No. 809 - Çilek, muz, elma - Çocuklar için infüzyon

İçindekiler*: Elma, hibiskus, portakal kabuğu, rezene, muz (muz, hindistancevizi yağı, şeker kamışı, bal), çilek, doğal aroma, doğal portakal aroması - Ambalaj: 60 gramlık poşet - *Sürdürülebilir tarımdan elde edilen bileşenler - El ile paketlenmiştir - Koruyucu içermez - KG olarak mevcut - White label olarak mevcut. Size özel bir tarif oluşturmak mı istiyorsunuz? Bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin! Talep üzerine benzersiz tarifler oluşturuyor ve/veya kişiselleştiriyoruz. Referans: INF809 Stokta: 30 Sıcaklık: 100°C Demleme Süresi: 3 ila 4 dakika Bir fincan için: 1 ila 2 tatlı kaşığı
Tarif No. 303 - Elma, Portakal Kabuğu, Hibisküs - Çiçekli Infüzyonlar

Tarif No. 303 - Elma, Portakal Kabuğu, Hibisküs - Çiçekli Infüzyonlar

Malzemeler*: Elma, hibiskus, portakal kabukları - Ambalaj: 60 gramlık poşet - *Sürdürülebilir tarımdan elde edilen malzemeler - El yapımı ambalaj - Koruyucu içermez - KG olarak mevcut - Beyaz etiket olarak mevcut. Sizi yansıtan benzersiz bir tarif mi oluşturmak istiyorsunuz? Bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin! Talep üzerine benzersiz tarifler oluşturuyor ve/veya kişiselleştiriyoruz. Referans: INF303 Stokta: 45 Sıcaklık: 75 ila 80°C DEMLEME SÜRESİ: 2 ila 3 dakika Bir fincan için: 1 ila 2 tatlı kaşığı
Bizi takip edin: